...
Harry Redknapp gir opp å bli engelsk landslagssjef. Foto: Digitalsport

Gir opp England-jobben

Harry Redknapp har gitt opp å bli engelsk landslagssjef i fotball.

Stian Grythaugen, ANB E-post
Publisert 03.05.2012 kl 10:16 Oppdatert 03.05.2012 kl 10:45

Tips ein venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.kvinnheringen.no/1245635/6040873/2012-05-03T10:45:12Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Tottenham-manageren har i lengre tid vært manges favoritt til den ledige jobben, men tirsdag signerte Roy Hodgson noe overraskende en fireårskontrakt med Det engelske fotballforbundet (FA).

Engelske medier har spekulert i at Redknapp ble for dyr å kjøpe fri fra Tottenham – og at det til syvende og sist torpederte hans kandidatur.

Hovedpersonen velger nå å legge hele saken bak seg, og tror ikke hans navn vil dukke opp i landslagssjef-debatten mer.

– Jeg tror ikke det kommer til å skje nå. Roy har en fireårskontrakt, og jeg håper han fullfører den og får stor suksess, sier Redknapp til BBC.

Slapp å ta valget

Nå fortsetter Redknapp å rette fokuset mot Tottenham – og klubbens kamp for en plass i høstens mesterliga. Spurs har vært nede i en solid bølgedal den siste tiden, men synes å være tilbake på rett spor med to seirer den siste uka.

Onsdag ble det 4-1 borte mot Bolton – hvilket Redknapp hadde all grunn til å smile bredt over. Etter kampen gjentok 65-åringen nok en gang at han ikke er bitter over at landslagssjef-jobben gikk fløyten.

– Jeg våknet ikke på mandag og tenkte «Hva har skjedd, jeg ble ikke landslagssjef?», sa Redknapp.

Suksessmanageren velger heller å snu på flisa.

– For å være ærlig gjorde dette at jeg slapp å ta en avgjørelse, og jeg trives veldig godt i Tottenham, sier han.

Gleder seg til ferie

Redknapp kjenner West Bromwich-sjef Roy Hodgson godt – og tror den tidligere Viking-treneren har det som skal til for å håndtere utfordringen som nå venter. Mange anser England-jobben for å være en av fotballens aller vanskeligste.

– Jeg ønsker Roy alt godt. Jeg er lei av å høre at navnet mitt blir nevnt, nå er det over, sier Redknapp – og understreker igjen at han har det fint på White Harte Lane.

– Jeg har en strålende jobb og er heldig. Det er mange karer som er smartere enn meg, men som likevel trener klubber på lavere nivå, sier han.

Nå kan Spurs-sjefen forberede seg på en god sommerferie. Hadde han fått England-jobben ville det ikke blitt rare pusten i bakken før EM-forberedelsene startet.

– Jeg gleder meg til sommerferie. Det har vært et tøft år, sier Redknapp. (ANB)

På framsida no


...

Ny tannlege

Tannlege Oddmund Lunestad (23) frå Rosendal er det nyaste tilskotet på stamma til Husnes Tannlegesenter.

...

Rosendalstunet best i klassen

Fredag kunne dei tilsette ved Rosendalstunet setja gaffelen i marsipankaka og feira at dei har fått tildelt Posterpris for arbeidet med å sikra rett legemiddelhandtering for brukarane.

...

Prestisjepris til storsenteret

Torsdag tok ein stolt senterleiar imot førsteprisen i konkurransen «Den gylne idé».

...

Handla for 10.000 på ein halvtime

Kari Thormodsæter fekk i går 10.000 kroner til å handla for på ein halvtime.