Mål, Sogndal - Molde 2-1
Flo, (76)

Sogndal best i vest

Sogndal (ANB-NTB): En solid sluttspurt ga Sogndal en fortjent seier over tittelforsvarer Molde i eliteserien lørdag. Se målene her!

Publisert 28.04.2012 kl 22:22 Oppdatert 28.04.2012 kl 23:24

Tips ein venn på e-post:


Mål, Sogndal - Molde 0-1
Moström, (20)
Selvmål, Sogndal - Molde 1-1
Linnes, (73)
...
Her scorer Sogndal vinnermålet. Foto: Digitalsport

Omtalte lag og spillere


lørdag

28

april

Sogndal - Molde 2 - 1

Tippeligaen 2012 - lørdag 28. april kl 20:00, Fosshaugane Campus

Les kampreferat

Ulrik Flo headet inn matchvinnerscoringen til 2-1 et kvarter før slutt.

Årets første hjemmeseier satt langt inne for Sogndal, men gjestene fikk til slutt betalt for å ha presset Molde bakpå over en lengre periode. Etter å ha ligget under til pause, slo de ubeseirede hvittrøyene nådeløst tilbake.

– Molde er ett meget godt lag, så jeg er kjempeglad for at vi vant. Jeg sa i pausen at det var interessant å se hvordan vi ville takle å havne bakpå, siden det var første gang i år. Vi våget å spille, og alle la ned fantastisk med innsats for å snu det, sa Sogndal-trener Jonas Olsson til TV 2.

Fra TV-bildene var det vanskelig å se hvem som var sist på ballen før utligningsmålet som kom etter fint forarbeid fra Malick Mane i kampens 72. minutt. Senegaleseren slo flatt inn foran Molde-buret, og gjestenes Martin Linnes dyttet ballen over målstreken.

Fire minutter senere ble det full fest på tribunen på Fosshaugane. Et strøkent innlegg fra Erik Skaasheim fant pannebrasken til Ulrik Flo. 23-åringen styrte ballen elegant videre i mål.

Nevnte Skaasheim spilte seg opp etter å ha levert en heller skuffende første omgang. Han ble grundig lurt av Davy Angan i forkant av Moldes ledermål. Ballen gikk deretter til Magne Simonsen, som slo et godt innlegg til Mattias Moström på bakre stolpe. Svensken styrte Molde i ledelsen med bredsiden.

Ole Gunnar Solskjærs gutter klarte imidlertid ikke å stå distansen helt ut. Molde gikk på sitt tredje strake bortetap i serien og har kun vunnet hjemme.

– Målene kom etter for lette innlegg. Det var for stor avstand mellom stopperne, og det gjorde det for enkelt for Sogndal. Forsvarsspillet var ikke bra. Vi hadde egentlig kampen slik vi ønsket den til pause, men så ble vi trykket bakover og ga bort ballen for ofte, sa Solskjær.

Sogndal står med tre seirer og tre uavgjorte og deler 2.-plassen i eliteserien med Rosenborg. (ANB-NTB)

På framsida no


Sjå video frå fakkeltoget

Var du ikkje til stades under fakkeltoget for Øyatun på Halsnøy onsdag kveld, eller vil du gjenoppleva stemninga? Sjå Kvinnheringen sin filmsnutt frå appellane og fakkeltoget!

...

Lagar julefest for einslege og einsame

Eit knippe Røde Kors-ungdom med mykje hjarterom og ledig tid på julaftan skal arrangera julemiddag for einsame og andre trengande.

...

Revypremiere i kveld

I kveld er det premiere på russerevyen «No kjæm’en».

...

Nærmare 600 gjekk fakkeltog

Det er ikkje tvil om kva halsnøybuen vil. Onsdag ettermiddag gjekk nemleg mellom fem og seks hundre i fakkeltog for Øyatun ungdomsskule.