Au da, Mane

Til tross for 17 ledige kvadratmeter mellom stengene, avsluttet Malick Mane rett på Sandnes Ulf-målvakten fra to meter. Se sjansen her!

Øystein Bjerkestrand, ANB E-post
Publisert 23.05.2012 kl. 23:01 Oppdatert 23.05.2012 kl. 23:09

Tips en venn på e-post:Sogndal hadde flere gode muligheter til å sikre seieren på Fosshaugane mot Sandnes Ulf, og spesielt én av vertenes spillere slet med å finne veien til nettmaskene.

Med store sjanser, blant dem én gedigen, heter spilleren som må brorparten av skylda for at det endte målløst Malick Mane.

I det 55. minutt kastet Teniste langt fra høyre. Ballen ble stusset videre, og fant deretter veien til en umarkert Mane foran mål. Hjemmesupporterne var på vei opp av setene på Fosshaugane, men måtte raskt sette seg i fortvilelse da Sogndal-spilleren ikke maktet skåre fra to meter.

Mane fikk ikke stokket beina sine, og i et svært klønete forsøk på å skåre ble han derfor tvunget til å bruke kneet. Det gagnet Sandnes Ulfs unge målvakt, Aslak Falch, som hadde få problemer med å redde senegaleserens avslutning.

Nærmere mål kom ikke noen av lagene i saftbygda, og kanskje venter noen dager med avslutningstrening for Sogndals Malick Mane. (ANB)

På forsiden nå


Føreslår å leggja ned

Også innan pleie- og omsorg vil budsjettkutta bli høgst merkbare. Mellom anna vert rusmisbrukarartilboda i S15 og gamle Undarheim skule føreslått nedlagde.

Varma opp på heimebane

Melodi Grand Prix-finalist Erlend Bratland var torsdag ein snartur innom Kvinnherad og Husnes storsenter.

Dagens bilde

Vårteiknet vipa er alt komen. Jens Ripel har fanga dei med linsa på «Kuneset» i Dimmelsvik.

Kor er dette?

Prøv deg i ein ny runde i «Kor er dette?»-konkurransen!