...
Illustrasjonsbilde frå arkivet.

Arresterte rusa person

www.kvinnheringen.no: Politiet måtte løysa opp i eit drikkelag på Husnes.

Mona Grønningen E-post
Publisert 25.04.2012 kl 12:36 Oppdatert 25.04.2012 kl 12:36

Tips ein venn på e-post:Tysdag ettermiddag måtte politiet rykka ut til ei adresse i Husnes sentrum etter at fleire personar skal ha rusa seg og laga uro. Politiet måtte visa bort fleire av personane. Ei kvinne hadde utagerande oppførsel og sette seg imot politiet sine pålegg. Ho vart arrestert og teke med av politiet, og vil bli meldt for ordensforstyrring og for å ha hindra politiet i å utføra jobben sin. Kvinna blei seinare på kvelden dimittert.

På framsida no


...

100 nye tilsette?

– I fagforeininga ser vi mellom anna på kor mange tilsette vi bør vera ved Søral ved full produksjon i to hallar. Og full produksjon i to hallar har vi både tru, håp og forventingar om, seier styremedlem og leiar i Husnes Kjemiske Fagforening (HKF), Ørjan Normann. Når det så blir som Normann forventar, meiner fagforeininga at dei må ha rundt 100 nye tilsette ved verksemda for å få det til.

...

Barka i hop på Halsnøy

Politiet måtte måndag rykka ut til eit bustadområde på Halsnøy der to personar rauk i hop .

...

Bil og motor i avisa

I dag (onsdag) har Kvinnheringen bil og motor som tema. Sjå ein herleg politibil som ser ut som den er tatt rett ut frå «Med hjartet på rette staden», les om bilsal og elbilar, og om Raimond Nordnes Røssland som har bygd gatebilen han alltid har drøymt om.

...

Kontroll ved skulen

Onsdag morgon hadde politiet kontroll rundt skulane i Rosendal