Han har gitt ut fem soloalbum, og i mai sleppte han minialbumet/EP-en «666 Gir», andre runde av det tredelte 2015-prosjektet sitt. Første runde var EP-en «666 Alt». Førstnemnde har fått femmarar av landets største aviser, og spesielt rosar meldarane Vaular for å klara å «gjenoppfinna» seg sjølv etter ein ti år lang artistkarriere:

«Lars Vaular behersker det hele. For noen måneder siden slapp han minialbumet 666 ALT, med låter som huket av alle boksene for hva du forventer av klassiske, harde raplåter. Nå, med det nye albumet 666 GIR, tar han plutselig det hele ned noen hakk, ikler seg pastellfargene og leverer et album som minner om 80-tallet, paraplydrinker, kritthvite smil, palmesus og plettfri pop» skriv Aftenposten.

«Til tross for skiftet i både form og stil, knyttes de to EP-ene naturlig sammen av Vaular-bassist Frode Flatland (Ungdomsskulen), som følger opp sin nydelige «666 Alt»-godbit «Nordisk design» med produksjonsansvar på hele fem av de seks nye sporene. Seks glimrende låter innenfor Lars Vaular stadig mer selvsikre blanding av pop, rap og R&B, som allerede nå høres ut som soundtracket til en fuktig, kjærlighetsfull og minnerik sommer» skriv Dagbladet om «666 Gir».

Dagleg leiar på 5460, Ronny Hamre, gler seg stort til Vaular-konserten. I helga var konserten med Cir.Cuz utselt, og Hamre håpar like mange kjem for å sjå Lars Vaular. 5460 har kapasitet på 200 publikummarar.

– Vaular er utruleg bra live, og flink til å formidla tekstane sine. Eg trur han kan fengja ei brei målgruppe, og vi har allereie selt billettar, nesten to månader før konserten. Artistane som speler hos oss er gjerne vane med større scenar på festivalar og slikt, men på 5460 blir konsertane meir intime, og folk kjem tettare på.

Hamre seier målet er å ha to store namn på plakatane om hausten, og to til våren

– Det har vi klart sidan vi starta, og vi prøver å tilby noko innanfor ulike sjangrar. Vi begynner planlegginga eit halvt år i forvegen, og har lenge ønskt oss Vaular. Vi har også planar om å få til noko moro på 5460 ved juletider, men det kjem vi tilbake til, seier Hamre.