Matti på Snikkeriet

TILBAKE: Mange er glade i artisten Matti Røssland, og laurdag kjem han tilbake til Kvinnherad for å spela på Snikkeriet.Arkivfoto.

TILBAKE: Mange er glade i artisten Matti Røssland, og laurdag kjem han tilbake til Kvinnherad for å spela på Snikkeriet.Arkivfoto.

Av

Laurdag kveld speler Matti Røssland på Snikkeriet Rosendal.

DEL

«Alle» kvinnheringar kjenner Matti Røssland, og laurdag kan du oppleva han igjen, denne gongen i Rosendal.

«Røssland har alltid fiksa kunsten å snikra melankolske gladlåtar i beste New Jersey-tradisjon, men på sin eigen måte på si eiga dialekt. Vi har ikke for vane å ty til eit så høgtideleg begrep som «kunstnar», men det er faktisk nettopp det Matti er. Spesiell, sterk og sjarmerande. Romantisk, rotlaus og rådvill. Matti har levd som dei fleste av oss, men har samla på inntrykka, kjenslene, nederlaga og sigrane.

Og etter fire album, ei «best of plate», mykje radiospeling, flotte kritikkar, prisar og utmerkingar, har Matti Røssland sniket seg inn i mange sine hjarte. «Stjålen båt», «Tøffe tider», «Lyseblå hagestolar», «Sånn livet er», «La meg få drømma», «Sommardrøm», «Fra vett og forstand», «Her komme sommaren», «Søster Cecilie» og resten av gjengen. Matti har nok sanger til å fylle en hel konsert med iørefallende sommerlåter, folkpopperler og radiohits.


Send tekst og bilde «

Vi vil gjerne høyra om smått og stort som går føre seg i Kvinnherad. Hjelp oss å vera overalt!

Artikkeltags