(Siste)

Synes du dette ser ut som en Audi A1 som har blitt overfalt av en graffiti-gjeng? Da tar du feil – og da skjønner du neppe hvorfor denne bilen kunne bli solgt for hele 350.000 pund heller.

Dette var nemlig høydepunktet under auksjonen som ble avholdt under Sir Elton Johns «White Tie & Tiara Ball» forleden. Audi A1-en er dekorert av den berømte samtidskunstneren Damien Hirst – og er absolutt som et kunstverk å regne.


AIDS Foundation

Da er det heller ikke rart at prisen gikk skikkelig til værs. Kjøperen kan glede seg over å ha en bil absolutt ingen andre har maken til. Og attpåtil kan han kjøre rundt i en A1 lenge før alle andre.

Pengene går til Elton Johns egen AIDS Foundation, du kan lese mer om det viktige arbeidet de gjør på www.ejaf.com.

LES OGSÅ: Audi A1 blir en prisbombe


700 gjester

Foreløpig er det ikke kjent hvem som bladde opp og stakk av med bilen. Men han eller hun var i alle fall en av nesten 700 (!) VIP-gjester som var til stede under happeningen som fant sted i Elton Johns hjem (det må være romslig!) i England.

Og har du ikke 3,5 millioner kroner liggende og slenge, kan du jo glede deg over at Audi A1 starter på under 200 000 kroner når den om ikke altfor lenge kommer til Norge. (ANB)

LES OGSÅ: Denne Audien er historisk