Rune Rudberg kjem til Husnes

Rune Rudberg er nok eit kjent namn for dei fleste. Laurdag 11. mai speler han og bandet hans opp til dans på Gry Helge's på Husnes. (Pressefoto).

Rune Rudberg er nok eit kjent namn for dei fleste. Laurdag 11. mai speler han og bandet hans opp til dans på Gry Helge's på Husnes. (Pressefoto).

Artikkelen er over 1 år gammel

Rune Rudberg kjem til Husnes og Gry Helge's Bar & Restaurant med bandet sitt laurdag 11. mai for ein real dansekveld.

DEL

Det melder arrangøren Showbasen i ei pressemelding.

Rudberg treng vel knapt noko introduksjon. Artisten er svært kjent i Norge, og er blitt «allemannseige» etter fleire tiår på vegen og i TV-ruta.
Etter det store gjennombrotet med «Ut mot havet» i 1988 og nærmare 200.000 selte plater, var Rudberg det store popidolet i Norge. Det var først etter det vanskelege tredjealbumet «Lysene fra land» at pop-idol-perioden var over, og Rune skifta då gir fullstendig og blei fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia. Men Rune var ikkje fornøgd med berre å spela i danseband. Han har alltid vore ein stor fan av countrymusikk, og då Scandinavia ville halda på med sitt, slutta Rune for å laga eit country-album på norsk – «Tidevannsbølger» .

No speler han saman med eige band, Rune Rudberg Band, og i 2018 kom albumet «Minner» som igjen hausta gode kritikkar og suksess.

Send tekst og bilde «

Bidra til Ditt Kvinnherad! Vi oppmodar deg til å fortelja om arrangement du skal på eller har vore på. Legg gjerne igjen foto

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken