Gå til sidens hovedinnhold

Spleis-aksjonen for ME-sjuke Eirik Aksnes er forlenga

Artikkelen er over 1 år gammel

På grunn av pandemien er den planlagde nakkeoperasjonen i Tyskland utsett, og difor er spleis-aksjonen forlenga. Per 21. november var 272.000 av 400.000 kroner samla inn.

Dei som har gitt pengar til aksjonen, og samstundes oppgitt e-postadresse, vart søndag 22. november oppdatert om aksjonen. I oppdateringa skriv brørne Sindre og Eirik dette:

Hjertelig tusen takk til alle som har støttet spleisen. Det har virkelig varmet og gjør at vi nå er mye nærmere målet.

Vi ble også kontaktet av noen som jobber i flybransjen som kunne hjelpe oss med å organisere transporten. Eirik er dypt takknemlig og synes det er fantastisk at han har så mange med seg på laget.

Dessverre eskalerte corona-situasjonen i høst, noe som førte til at operasjonen må utsettes inntil videre. Sykehuset må blant annet ha ledige sengeplasser for corona-pasienter. Vi er i dialog med kirurgen i Tyskland og håper det åpner seg en mulighet for å reise ned om ikke alt for lenge.

I og med at vi ikke kan reise ned med det første og enda ikke nådd målbeløpet, utvider vi spleisen slik at det fortsatt er mulighet for å gi.

Målet for Spleis-aksjonen er 400.000 kroner.

Les også

Sindre (25) har starta innsamlingsaksjon for at broren Eirik (33) skal få operasjon i Tyskland: – Givargleda og omtanken er overveldande

Les også

Markerte støtte til Aksnes-innsamlinga med konsert

Kommentarer til denne saken