Slik skal grasroten få sin hyllest

  (Video: BA).

  17 priser skal deles ut til spillere og trenere i lavere divisjoner. Slik blir Lokalfotballgallaen.

  DEL

  Lørdag kveld arrangerer BA i samarbeid med Hordalandsfotball og Scandic Håkonsgaten tidenes første lokalfotballgalla i Bergen.

  Det kommer over 200 gjester. 17 priser skal deles ut. Det er 50 nominerte spillere og trenere fra 3.-, 4.- og 5. divisjon for herrer og 2.- og 3. divisjon for kvinner.

  Hele gallaen kan du følge direkte på BA.no fra klokken 18.45 lørdag kveld. For BAs del blir sendingen en stor produksjon, med fire kameraer som skal fange opp alt som skjer ved bordene og på scenen.

  – BA viser igjen at vi tar lokalfotballen på alvor. Vi legger mye ressurser i dette, og vi gleder oss veldig til å hylle grunnsteinen i norsk fotball, sier nyhetsredaktør i BA, Rune Eriksen.

  Han skal sammen med Bernt-Erik Haaland lose gjester og seere gjennom gallaen.

  Sjefen: BAs nyhetsredaktør, Rune Eriksen, skal lede lørdagens lokalfotballgalla. 17 priser skal deles ut til spillere og trenere i lavere divisjoner. – Det blir et ordentlig opplegg, og noe vi håper kan bli en tradisjon i årene fremover, sier Eriksen. FOTO: Eirik Hagesæter

  Sjefen: BAs nyhetsredaktør, Rune Eriksen, skal lede lørdagens lokalfotballgalla. 17 priser skal deles ut til spillere og trenere i lavere divisjoner. – Det blir et ordentlig opplegg, og noe vi håper kan bli en tradisjon i årene fremover, sier Eriksen. FOTO: Eirik Hagesæter

  Celebre gjester

  I tillegg til de forskjellige lagene, står det flere kjente navn på gjestelisten.

  De tidligere Brann-backene Geirmund «Geddi» Brendesæter og Erlend Hanstveit, Arna-Bjørnar-profilene Maria Brochmann og Ingrid Stenevik og TV 2-legenden Davy Wathne er blant prisutdelerne. Han kan bli Årets trener

  – Det blir et ordentlig opplegg, og noe vi håper kan bli en tradisjon i årene fremover. Det vi har sett denne sesongen, er at lokalfotball betyr mye for folk, sier Eriksen, med henvisning til svært gode seertall på kampene BA har vist fra lavere divisjoner.

  – BA skal fortsette å satse på lokalfotball. Neste sesong skal vi vise Sotra i 2. divisjon og et godt utvalg kamper fra 3. divisjon. Vi skal også forsøke oss på en «grasrot»-kamp fra enda lavere divisjoner, sier BAs nyhetsredaktør.

  Tøff jobb for juryen

  Juryen, bestående av nevnte Eriksen og Haaland, i tillegg til Odd Løvset fra Hordalandsfotball og BAs lokalfotballguru, Per Kolstad, har hatt en tøff jobb med å kåre vinnere. De ofrer alt for klubbene sine

  – Vi er modne og rutinerte gutter, så det har gått fint for seg. Det var selvfølgelig litt forskjellige meninger, men vi kom til slutt til enighet, forteller Kolstad.

  – Menneskelige egenskaper, sportslige ferdigheter og hjerte for det de holder på med er tre ting juryen har lagt vekt på, sier BA-eksperten, som følger over 1000 kamper i sesongen!

  Program

  Klokken 18.45: Sendingen starter. Vorspiel med gjester i studio.

  19.00: Offisiell åpning. Rune Eriksen ønsker velkommen.

  19.03: Første pris: Årets sosiale medier-klubb.

  19.08: Årets Spiller 5. div. avd. 3

  19.13: Årets Spiller 5. div. avd. 2

  19.18: Årets Spiller 5. div. avd. 1

  19.23: Årets Vertskapsklubb

  19.28: Årets Spiller 4. div. avd. 2

  19.33: Årets Spiller 4. div. avd. 1

  19.38: Årets Dommer

  19.43: Årets Spiller 3. div. kvinner

  19.48: Årets Frivillige

  19.53: Mingling, med intervju av vinnere, gjester og publikum.

  20.10: Årets Spiller 2. div. kvinner

  20.15: Årets Lag

  20.20: Årets Spiller 3. div. menn

  20.25: Årets Trener kvinner

  20.30: Årets Trener menn

  20.35: Årets Videosnutt

  20.40: Årets Hederspris

  21.00: Sendingen, og lokalfotball-sesongen 2018 er over.

  • Med forbehold om endringer.
  Send tekst og bilde «

  Vi vil gjerne høyra om smått og stort som går føre seg i Kvinnherad. Hjelp oss å vera overalt!

  Artikkeltags